Gymrail Concept Ltd

GAP_banneri_coins

Gymrail Affiliate Program (GAP) info page. Last update 16-02-2024.

HALUAISITKO ANSAITA HARRASTUKSESI AVULLA?

Arvoisa Gymrail-asiakkaamme,
Haluamme ihan ensimmäiseksi kiittää Sinua uskollisuudestasi ja luottamuksesta Gymrail Momentum X1 Rockeria kohtaan – Sinä olet meille tärkeä asiakas!
 
Uudella kumppanuus ohjelmalla, Gymrail Affiliate Programilla (GAP), voimme tarjota Sinulle nyt ainutlaatuisen mahdollisuuden ansaita ylimääräistä tuloa jokaisesta uudesta Momentum X1 asiakkaasta, jotka Sinä meille pystyt tuomaan Sinun kontaktien avulla. Oletpa Sinä pyöräilyn harrastaja tai huipputason Pro-tason kilpapyöräilijä, niin ystävän sanaan uskotaan ja luotetaan varmasti eniten.

Momentum X1 on jo nyt, markkinoiden edistyksellisin sisäpyöräilyn treenialusta, jonka suosio kasvaa jatkuvasti. Lue Cyclistshub.com 2/2024 kirjoittama Momentum X1 testiraportti.
 
Me Gymraililla uskomme siihen, että ystävältä-ystävälle suosittelulla voisimme saada lisää tyytyväisiä asiakkaita ja siitä työstä olemme erittäin halukkaita Sinua palkitsemaan.

Lue kohdat 1-5 niin saat tietoa siitä, kuinka GAP voi tehdä sinunkin lisäansiot mahdollisiksi.

1. Tule mukaan Gymrail Affiliate Programiin (GAP)

 • Sinä ansaitset 12% myyntiprovisiota jokaisesta Sinun asiakkaasi tekemästä Momentum X1 tilauksesta.
 • Helppo ja läpinäkyvä järjestelmä. Mikäli tilauksia on tullut Sinun GAP -tarjouskoodilla, raportoimme niistä kuukausittain ja saat meiltä ohjeet kuinka saat maksun tilillesi.
 • Sinun ystäväsi saavat myös mahdollisuuden ansaita GAPin avulla.
 • Gymrail -kumppanuusohjelma on vain nykyisille ja uusille tuleville asiakkaillemme, jotka omistavat Momentum X1 Rocker alustan.
 • WIN-WIN-WIN! GAP System hyödyttää kaikkia osapuolia. Sinua, ystävääsi ja Momentum X1 markkinointia

2. Kuinka minun täytyy toimia?

 1. Pyydä oma GAP -tarjouskoodi:  
  Klikkaamalla alla olevaa “HALUAN TILATA GAP-KOODIN” painiketta ja täytä yhteystietosi. Saat meiltä tarkemmat ohjeet ja lisätietoa viimeistään 24 tunnin kuluessa.
 2. Kun olet saanut sähköpostiisi henkilökohtaisen GAP-koodin
  Kaikki on valmista ja voit aloittaa! GAP-tarjouskoodi linkittyy automaattisesti Sinun uusiin tuleviin Gymrail asiakkaisiin ja heidän tilauksiin, eikä vaadi sinulta kirjanpitoa tilauksista.
 3. Kerro Momentum X1 Rockerista ystävillesi: 
  Esittele ja pyydä ystäviäsi testaamaan, jaa saamaasi GAP -tarjouskoodia ja pikalinkkiä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita maailman edistyksellisimmästä pyöräilyn harjoittelualustasta – Momentumista! 
  Huom! Suosittelun ei tarvitse aina olla tyrkyttämistä. Useimmiten riittää kun kertoo miksi itse tilasit Momentumin ja mitä hyötyä siitä sinulle on ollut.
 4. Ansaitse selvää rahaa: 
  Saat reilun 12%:n myyntiprovision jokaisesta uuden asiakkaan tilauksesta, joka käyttää antamaasi koodia.

3. Miksi tämä on loistava tilaisuus?

 • GAP -kumppanuus on riskitön tapa ansaita oman harrastuksen ohella ja omaa verkostoa hyödyntäen ilman sitoumuksia – Toimi miten, ja milloin vain itse haluat!
 • Ansaitset aina kun,  Momentum X1 Rocker tilataan Sinun koodillasi
 • Sinä saat jokaisesta Sinun GAP-koodillasi tulleesta Momentum X1 tilauksesta 12%:n palkkion.
 • Ystäväsi saavat aina Rahtivapaan toimituksen kaikkialla eu-alueella, sekä noin 60-80 euron arvoisen lisätuotteen, kun he käyttävät Momentumin tilaamiseen Sinun omaa GAP-tarjouskoodia.
 • Lisäksi, Sinun asiakkaasi voivat halutessaan aloittaa GAP -kumppanuuden samoilla ehdoilla.
 • Jos Gymrail tarjoaa Momentumia erikoishintaan, niin se ei vaikuta sinun 12 %:n provisioon, mutta euromääräinen provisio on luonnollisesti riippuvainen tuotteen kokonaishinnasta.
Esimerkki:
    • Ystäväsi tilaa sinun GAP-koodilla 1 kpl Momentum X1 rocker, hinta 1239 euroa (sis. Suomen alv 24 %)
    • Sinun provisio on 12 %:a  myyntihinnasta, eli noin 148 euroa /kpl (sis. alv 24%)
    • Jos olet saanut 5 ystävääsi käyttämään Sinun GAP-koodia ja jokainen tilaa Momentum X1 Rockerin, saat Sinä laskuttaa Gymrail Concept Oy:tä yhteensä jopa noin 740 euroa (sis. alv 24 %).

4. Muista nämä!

 • Tarjoamme GAP -kumppanuusohjelmaa vain Momentum X1 Rocker käyttäjille.
 • GAP -kumppanuus on täysin vapaaehtoista ja GAP ei sido sinua millään tavoin.
 • Jos Sinulla on jo Momentum X1 Rocker alusta, niin olet valmis kertomaan siitä ystävillesi.

5. TOIMI NYT!

Ihan aluksi - Lähetä meille Sinun tiedot!

Saat henkilökohtaisen GAP-koodin viimeistään 24h kuluessa,
jota voit jakaa vapaasti omassa pyöräily verkostossasi.

ON HYVÄ TIETÄÄ
Tällä hetkellä tarjoamme Gymrail Affiliate Program (GAP) ansaintamahdollisuutta vain heille, joilla jo on oma Momentum X1 rocker pyöräily alusta TAI heille, jotka ovat halukkaita nyt tilaamaan Momentum X1 rockerin etuhintaan.
KUN SAAT TULOJA GAP-KUMPPANUUSOHJELMAN AVULLA
Tulee sinun ilmoittaa henkilökohtaisesti tai yrityksellesi saadut tulot veroviranomaiselle tai toimia sen maan verosäännösten mukaisesti, jonka verolaki sinua, tai sinun laskuttavaa yritystäsi koskevat. Gymrail Concept ei ole vastuussa veroseuraamuksista, joita sinulle tai yrityksellesi saatu lisätulo voi aiheuttaa. Jos olet epävarma veroseuraamuksista, ota niistä selvää ja aloita suosittelu vasta kun olet varmistanut nämä asiat.
Gymrail Affiliate Program (GAP)
on Gymrail Concept Ltd. tuotteiden myynnin edistämiseen kehitetty palkitsemistapa ja Gymrail pidättää kaikki oikeudet muuttaa, kehittää tai keskeyttää toiminta, mikäli se katsotaan tarpeelliseksi. GAP System on kokeiluvaiheessa oleva ja yhtiön asiakkaille tarjottava palkitsemis konsepti ja sen kehityksestä vastaa yhtiö yksin. 

Shopping Basket
en_GBEN
Scroll to Top